Over La Tavola Ristorante

La Tavola is bevlogen van de Italiaanse keuken. Er is veel te ontdekken en te proeven. Om u steeds weer mee te nemen presenteren wij elke maand een nieuw gerecht. Een pasta, pizza of antipasti, afhankelijk van datgene wat we tegenkomen en u niet willen onthouden.

 

Our Story

Waar wij voor staan…

La Tavola houdt van (h)eerlijk. Heerlijk biologisch Italiaans eten en eerlijke ingrediënten. Wij vinden dat eten alleen maar écht lekker kan zijn als de ingrediënten vers zijn en er zorg en liefde aan wordt besteed.

Aan tafel gaat het over het leven van elke dag, wat iedereen nu doet en of het goed gaat. De band is sterk en wordt aan tafel steeds bevestigd. Dat kan alleen als de basisvoorwaarden op tafel staan: authentieke gerechten en een mooie fles wijn. De verhalen stromen met de wijn klaterend in het glas. Zelfs al zegt even niemand iets, misschien wel juist dan voel je de onderlinge band.

Uit deze warmte halen we elke dag onze inspiratie voor La Tavola: Voel je thuis omdat alle zorg is besteed aan elk gerecht maar vooral aan iedereen die aanwezig is.

Openingstijden

La Tavola Valeriusstraat

Maandag & dinsdag gesloten

Woensdag t/m zondag 11:00 – 21:00

La Tavola Dr. Lelykade

Maandag gesloten
Dinsdag en woens
dag 16:00 – 22:00
Donderdag 16:00 – 00:00
Vrijdag, zaterdag en zondag 12:00 – 00:00