Ons menu

Hieronder vind u ons menu. Alle gerechten worden vers gemaakt van eerlijke producten. We bezorgen niet, maar u kunt uw keuze bestellen en komen afhalen bij de vestiging van uw keuze. Let op: U kunt bij ons alleen pinnen!


Tagliatelle Bolognese (Ragù)

Ricetta originale famiglia da antica l’Italia sulla base di pomodoro, sedano, carota, cipolla e tritate. Origineel familie recept uit het oude Italië op basis van bleekselderie, wortel, ui, tomaat en gehakt.Spaghetti Bolognese kent men niet in Italie. Daar heet ‘onze’ spaghetti bolognese Spaghetti al Ragù. Het is hetzelfde recept maar dan met stoofvlees. De smaak is voller en eenmaal geproefd wil zelfs de grootste Bolognese liefhebber niet anders meer. €12,90

Penne alla Amatriciana

Pomodoro, pancetta, cipolla, peperoncino, vino bianco e pecorino
Tomaat, buikspek, ui, rode peper,witte wijn en pecorinoPenne all’Amatriciana is een van de klassieke Italiaanse pastarecepten. Dit recept dankt haar naam waarschijnlijk aan de plaats waar dit recept haar oorsprong vindt, Amatrice. Het originele recept is op basis van Guanciale, een speciaal stukje van vlees van het varken. Aangezien dit erg lastig verkrijgbaar is, is Pancetta een waardige vervanger.€ 11,50

Penne formaggi

Burro, crema, parmigiano, pecorino, gorgonzola, formaggio vecchio Olandese
Boter, room, parmezaan, pecorino, gorgonzola, oude Hollandse kaasEen oude klassieker op smaak gebracht met heerlijke pittige Nederlandse oude kaas. Als je van kaas houdt is dit beslist een aanrader!€ 12,90

Penne alla Norcina

Salsiccia artiganale, ricotta e tartufo
Ambachtelijke worst, uien, ricotta en truffelNorcina ligt in midden Italië, in de streek Perugia. De streek waar truffels gevonden worden. Deze pasta kent diverse varianten, maar altijd bereid met de verrukkelijke truffel.€ 13,50

Spaghetti al Pesto

Pesto betekent ‘gestampt’. Het gerecht komt oorspronkelijk uit Genua, Ligurië en is gemaakt van basilicum, olie, knoflook en pecorino of parmigiano kaas. € 9,50

Spaghetti pomodoro e basilico

Pomodoro, basilico e aglio
Tomaat, basilicum en knoflook en parmezaan na het bakkenDit gerecht is een voorbeeld van de geheimen van de Italiaanse keuken: niet te veel ingrediënten, maar wel verse en heerlijk van smaak. Die combinatie maakt dit gerecht tot een topper.€ 9,50

Spaghetti Gamberetti con Limone

Gamberetti, peperoncino, limone, aglio, vino bianco, crema, parmigiano
Grote garnalen, rode peper, citroen sap en rasp, witte wijn, room, parmezaanDe frisheid van de lente (citroen) en de zachtheid van de zee (garnalen) in een heerlijke romige pastasaus. Genieten van deze oer Italiaanse pastafeestje!€ 13,00

Tagliatelle Gorgonzola e Pollo

Gorgonzola, pollo, cipolla, peperoncino, limone, aglio, vino bianco, crema, parmigiano
Gorgonzola, rode peper, knoflook, ui, citroen, witte wijn, room en parmezaanUit het noorden van Italië waar de smeuige en zachte gorgonzola kaas wordt gemaakt deze vol romige pastasaus en heerlijke biologische kip. € 13,50

Margherita

Pomodoro, basilico, mozzarella, olio extra vergine di oliva
Tomaat, basilicum, mozzarella, extra vergine olijfolieEen Napolitaanse pizza, bedacht door kok Raffaele Esposito, in 1889, voor koningin Margaretha, echtgenote van koning Umberto I. Dé pizza in de kleuren van de Italiaanse vlag.€ 8,75

Napoli

Pomodoro, basilico, mozzarella, capperi, acciughe, olio extra vergine di oliva, origano dopo cottura
Tomaat, basilicum, mozzarella, kappertjes, anjovis, extra vergine olijfolie, oregano “Napels zien en dan sterven”, zei Goethe. Hij vergat er bij te zeggen, “maar eet eerst een pizza”.€ 9,90

Zucchini e parmigiano

Pomodoro, basilico, mozzarella, zucchini, parmigiano, olio extra vergine di oliva
Tomaat, basilicum, mozzarella, courgette, parmezaanse kaas, extra vergine olijfolieCourgette en parmazaanse kaas zijn voor elkaar geboren. Het zachtbittere van de zucchini met het zoutzachte van de kaas vormen een ideaal huwelijk op een knapperige pizzabodem.€ 10,50

4 Formaggi

Mozzarella, pecorino, parmigiano, taleggio o gorgonzola, olio extra vergine di oliva
Mozzarella, pecorino, parmezaanse kaas, 2 jaar oude Nederlandse kaas, extra vergine olijfolieMet onze quattro formaggi proeft u de veelzijdigheid van de Italiaanse kazen. Van lief en zacht, maar vol vuur en temperamentvol.€ 12,90

Salame

Pomodoro, basilico, mozzarella, salame, olio extra vergine di oliva
Tomaat, basilicum, mozzarella, salami, extra vergine olijfolieFlinterdun gesneden, rijk aan smaak, een juweel van een pizza€ 10,90

Prosciutto e funghi

Pomodoro, basilico, mozzarella, prosciutto cotto, funghi, olio extra vergine di oliva
Tomaat, basilicum, mozzarella, parma ham, champignons, extra vergine olijfolieEen klassieker uit de Italiaanse keuken mag niet ontbreken. Vooral niet omdat deze pizza zo lekker is.€ 12,50

Tonno

Pomodoro, basilico, mozzarella, tonno, olio, cipolla, extra vergine di oliva, origano dopo cottura
Tomaat, basilicum, mozzarella, tonijn, ui, extra vergine olijfolie, oregano Italianen eten graag vis. Vers, zo uit de zee, op hun bord of hun pizza. € 12,90

Firenze

Mozzarella, salsiccia artigianale, cime di rapa, parmasan, olio extra vergine di oliva
Mozzarella, ambachtelijke worst, blad van raapstelen, parmezaanse kaas, extra vergine olijfolieFlorence is de stad van de kunst en cultuur, met bijzondere plekken, om ademloos van te genieten. Net als deze pizza.€ 14,50

Artigianale

Mozzarella, oliva, pomodoro, capperi, uovo, basilico e opzionalmente * acciughe, • salami * salsiccia artigianale
Mozzarella, olijven, tomaat, kappertjes, meegebakken ei, basilicum en naar keuze * ansjovis, * salami, * ambachtelijke worst Hard werken op het land geeft een flinke honger. De pizza Artigianale vind daar z’n oorsprong. Veel verse ingrediënten, een ei en een keuze vis, vlees of pittig.€ 15,00

Verdure

Pomodoro, basilico, mozzarella, zucchine, cimette di rapa, funghi, pomodorini
Tomaat, basilicum, mozzarella, courgette, cimette di rapa, champignons, cherry tomaatjes € 15,00

Bruschetta al Pomodoro

Pane cotto con pomodoro, aglio, basilico e olio d’oliva
Gegrild brood met tomaat, knoflook, basilicum en olijfolie. Ideale starter van een maaltijd

€ 7,50

Selezione di salumi

Due tipi di carni
Twee soorten vleeswarenwat er op dat moment vers beschikbaar is.€ 6,50

Pizza bianca

Impasti, sale, olio extra vergine di oliva
Pizzabodem, zout, extra vergine olijfolie.Lekker knabbelen tijdens het borrelen.€ 4,50

Vitello Tonnato

Arrosto di vitello con salsa di tonno e capperi
Gebraden kalfsfricandeau met een saus van tonijn en kappertjes.Volgens klassiek recept, botermals en rijk aan smaak.€ 7,50

Caprese

Pomodoro, basilico, mozzarella, olio extra vergine di oliva
Tomaat, basilicum, mozzarella, extra vergine olijfolieDe ‘tricolore’ uit Capri op je bord, als voor- of als bijgerecht. € 7,50

© Rode Boei 2018