Onze ingrediënten zijn vers en eerlijk

Het geheim van de Italiaanse keuken? Dat is eigenlijk geen geheim. Omdat het zo voor de hand ligt. De mooiste gerechten in de Italiaanse keuken maak je met, niet te veel, maar wel altijd verse, eerlijke producten.

Producten die met zorg en liefde geteeld zijn. Waar aandacht aan is besteed.Die heerlijk ruiken, vol van smaak zijn en die je doen wegdromen naar la dolce vita. Voor onze koks een feest om mee te werken. Voor u een genot om van te proeven.

U vindt bij ons gerechten die u het hele jaar door kunt bestellen, maar we gaan ook mee met de seizoenen. We zullen de klassiekers op onze kaart tonen, maar ook met bijzondere gerechten komen. Uit bijzondere streken, van onverwachte samenstelling en soms uitdagend om te proberen. We hebben onze eigen ideeën, maar luisteren ook graag naar u. Komt u net terug uit Italië en heeft u een recept meegenomen waarvan u denkt iedereen daar van moet kunnen genieten, deel het met ons. Schuif aan bij La Tavola, vertel er over en neem ons mee op uw reis. Want ook dat is de Italiaanse keuken: met elkaar eten en verhalen delen.